فناوریهای شناختی| 5 طرح پژوهشی توسعه ابزارهای عمومی مطالعه مغز پذیرش شد
حمایت از طرح های پژوهشی برای توسعه ابزارهای عمومی مطالعه مغز، یکی از ضروریاتی است که منجر به پیشبرد راهبردهای توسعه محور فناوری های شناختی می کند. محمدحسین مقامی کارشناس این حوزه ضمن بیان این مطلب گفت: امروزه توسعه ابزارهای عمومی مطالعه مغز، امکان شناسایی، دسته بندی و مطالعه بر روی فعالیت های مغز و هم چنین استفاده از آن به عنوان یک فرمان کنترلی برای انجام یک فعالیت مشخص شده در دنیای خارج را در قالب ارتباط مغز با ماشین فراهم کرده است.
از طرف دیگر، پیشرفت ها و تلاش های انجام شده توسط محققان مختلف در حوزه ارتباط بین مغز با مغز نیز نتایج امیدبخشی را در این حوزه به همراه داشته است.
توسعه همافزایی پایاننامه ها و رسالههای دانشجویی
نظر به اهمیت توسعه ابزارها در این حوزه در سطح کشور، یکی از اقدامات مهم کارگروه توسعه فناوریها و ابزارهای نوین برای ارتباط دوسویه با مغز، مشارکت فعال در فراخوان های عمومی ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی از جمله فراخوان های دسته «ج» و ارائه اولویت های مدنظر در هر فراخوان، به منظور توسعه هم افزایی پایان نامه ها و رساله های دانشجویی در راستای رسیدن به اهداف مشخص در این حوزه است.
بنا به این ضرورت، با توجه به برنامه ریزی های کلان ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی و براساس برگزاری فراخوان های عمومی، 5 طرح پژوهشی در این زمینه، در دو سال اخیر مورد پذیرش قرار گرفته است.
ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی ضمن دریافت طرح های پژوهشی برای توسعه ابزارهای عمومی مطالعه مغز، از توسعه این فناوری ها حمایت می کند.
مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری
#17
Send to friends